Verkopen

Het Woonburo helpt u op een professionele en persoonlijke manier bij het vinden van de meest geschikte en solvabele koper voor uw pand.

De verkoop van een onroerend goed wordt steeds complexer en is daarnaast zeer tijdrovend. Wij ontzorgen u volledig gedurende het hele verkoopproces. Op die manier hoeft u geen tijd te verliezen met het samenstellen van het verkoopdossier met alle verplichte attesten, het organiseren van bezichtigingen, het verschaffen van informatie aan geïnteresseerden, het voeren van onderhandelingen met kandidaat-kopers, … Wij doen dit graag voor u zodat u zich kan focussen op de dingen die er voor u echt toe doen.

Elke geslaagde verkoop start met een realistische, marktconforme waardebepaling.
Onze gedetailleerde, analytische berekeningen vormen de basis voor het bepalen van de vraagprijs. Samen met u bepalen we de correcte vraagprijs voor uw pand.

Klaar om te starten?

Super! Onze samenwerking wordt vastgelegd in een duidelijke opdracht tot verkoop, goedgekeurd door ons Beroepsinstituut (BIV).
Alles wordt u punt per punt uitgelegd zodat we in vertrouwen kunnen samenwerken.

Dossiersamenstelling

Na de waardebepaling en het bepalen van de reclamestrategie is dit een cruciale stap in het verkoopproces. Wij stellen een sluitend verkoopdossier samen met alle verplichte opzoekingen en attesten. Op die manier zorgen we ervoor dat alle betrokken partijen beschikken over de wettelijk verplichte informatie en bijgevolg ook met kennis van zaken kopen of verkopen. Geen onaangename verrassingen maar wel een open en eerlijke manier van werken.

Verkoop

Nu gaan we op zoek naar de meest geschikte koper voor uw pand.
Dit doen we via een reclamestrategie op maat van uw pand en een professionele presentatie ervan (gespecialiseerde vastgoedfotografie, grondplannen, virtuele rondleiding, vastgoedfilm, …).

We bereiken een groot potentieel aan kandidaat-kopers en gebruiken hiervoor volgende kanalen:

Mailing naar onze uitgebreide en up-to-date databank met potentiële kopers (zowel particulieren als professionelen/investeerders)
Publicatie op onze eigen website en de belangrijkste portaalsites
Opvallende en mooie verkoopborden
Facebook- en Instagramcampagnes
Offline publicaties (flyers, gedrukte pers, …)

Alles is mogelijk en wordt in overleg met u bepaald.

Door individuele en kwalitatieve bezichtigingen in combinatie met professionele onderhandelingen gevoerd door een erkend vastgoedmakelaar zorgen wij voor een succesvolle verkoop.
De bezoekmomenten worden in overleg met u bepaald.
Bovendien is er een permanente opvolging van uw dossier met regelmatige feedback voor de eigenaar. Uw pand verdient immers al onze aandacht!

Verkocht!

Eens we de juiste koper voor uw pand gevonden hebben, stellen wij een juridisch sluitende verkoopovereenkomst op. Na goedkeuring van de verkoopovereenkomst door de Notaris(sen) en ontvangst van het voorschot, wordt de verkoopovereenkomst bij ons op kantoor ondertekend. We laten niets aan het toeval over en voorzien zelfs een overlijdensverzekering voor de koper.

Akte

Onze dienstverlening stopt niet na het sluiten van de verkoopovereenkomst. We volgen uw dossier op tot na het verlijden van de akte. We zijn trouwens steeds aanwezig bij de Notaris om u ook bij deze stap te kunnen bijstaan.
Na het verlijden van de akte zorgen we o.a. voor de opname van de meterstanden, overdracht van de nutsvoorzieningen, overdracht van het verkoopdossier, …

Heeft u nadien nog vragen?
Geen probleem, wij kennen u en uw dossier en blijven steeds bereikbaar voor u.

Voor de verkoop van uw pand vragen wij een uiterst interessante commissie van 2% + btw = 2,42% op de verkoopprijs.

Geen verkoop = geen kosten.

Het spreekt voor zich dat wij al het mogelijke zullen doen om de juiste koper te vinden voor uw pand!

SAMEN AAN DE SLAG:

Kiezen voor Het Woonburo is kiezen voor meerwaarde.

De vele referenties van verkochte panden op onze website en de talrijke reviews op Facebook en Google zijn het bewijs dat onze aanpak werkt.

Klaar om onze dienstverlening bij verkoop te ontdekken?

het woonburo

Ninoofsesteenweg 1036
1703 Schepdaal

info@hetwoonburo.be

Verhuur
02 582 55 83
Verkoop
0490 199 600 / 0490 199 700

Blijf op de hoogte

Het Woonburo © 2024 - Website door: Two Impress